Iron Commander is een schitterend merk wat 10mm systeem zelfbouw modellen produceert van degelijke materialen met name metaal en met duidelijke beschrijving. Het merk Iron Commander is vrij jong en wordt al in vele landen over heel de wereld verkocht. De fabriek ontwerpt en produceerd al meer dan 10 jaar metalen constructie modellen en heeft hier moderne machines voor.

Om meer onderscheid te maken is er gekozen om het merk Iron Commander te introduceren en ontwerp / productie in eigen beheer te doen wat als resultaat heeft dat het merk zeer mooie modellen uitbrengt welke uren bouwplezier opleveren.

Van kleine bouwwerkjes tot grote bouwwerken van wel meer dan 1400 onderdelen, zelfs bestuurbare zelfbouw RC Bestuurbare auto's en dansende auto's zitten in het assortiment. alles heel erg degelijk, mooi afgewerkt. de meeste types zijn voor de leeftijd vanaf 8 jaar. Onder begeleiding van een volwassene kunnen ook de jongere kinderen vanaf 6 jaar hier al redelijk mee uit de voeten, Daarnaast hebben we nu ook een mooie serie kunstuf modellen, deze zijn van zeer goede kwaliteit kunstof.

meer weten?

Kijk op www.ironcommander.nl

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2012 - 2019 bouwsteentjesplezier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel